Morsø
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 29. september 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 29. september 2023

DR1

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:25  

Drømmehaver (6)
Drømmehaver (6) Drømmehaver tager seerne med rundt til en perlerække af haver, der vil inspirere og fascinere på hver sin måde. I dag bliver det et sandt rosen-orgie. Claus Dalbys have bugner af de smukkeste roser i bede, på vægge og i krukker. Dernæst skal vi i Tivoli med landskabsarkitekt Jacob Fischer, som vil præsentere os for havens blomsterrige åndehuller. Hos familien, der har flyttet husets rum ud i haven, kigger vi på siddemuligheder og ser, hvordan en sæk kan ændre en plastikstol til en interessant siddeplads. Og endelig besøger vi fremtidens haver i Holland, hvor landskabsarkitekt Signe Moss har fundet en farverig have med lilla kunstgræs, blommefarvet bølge-eternit og orange sommerblomster. Sendt første gang 22.08.10

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Sundhedsvæsnet er nu så presset, at det er tid til at prioritere mellem patienterne. Det får nu fagfolk, organisationer og forskere til at opfordre folketingspolitikerne til at se på, hvad sundhedsvæsnet skal og ikke skal lave.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet. Denne gang en test fra Diabetesforeningen. en hjernetest fra Alzheimerforeningen og sidste indslag er om at passe på havmiljøet.

07:20  

Kriminelt: Ulovlige fisk for millioner
Kriminelt: Ulovlige fisk for millioner Lystfiskeren Nicklas får en stor sølvlaks på krogen, og det bliver begyndelsen på en årelang straffesag. En lokal fiskeproducent er tiltalt for at have tjent 190 millioner kroner på fusk med fisk. Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet 31-årige Philip Lysholm drak på et tidspunkt så meget, at han næsten mistede kontakten til sin familie, og han er ikke alene - ny undersøgelse viser, at hver sjette voksne mister kontakten til pårørende netop på grund af alkohol. Peter Øvig åbner i en ny bog op for et sort kapitel om overgreb på børnehjemsbørn. Timm Vladimir kan fejre ti år som vært for "Den store bagedyst" og ser tilbage på de vildeste øjeblikke. Må man have hund med på arbejde? Det spørgsmål vender vi i anledning af, at Folketingets formand, Søren Gade, kommer med en opsang til Christiansborgs hundeglade politikere. Aftenens værter er Mark Stokholm og Nola Grace Gaardmand. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Dansk fodbold til salg (2:3)
Dansk fodbold til salg (2:3) For de utilfredse Brøndby-tilhængere sker det ubærlige: Klubben bliver solgt og er fremover en del af et amerikansk investeringsselskab. Mens Jonathan overvejer, om han overhovedet kan sætte sine ben igen på Brøndby Stadion, så eskalerer protesterne mod de nye ejere. I Jammerbugt FC vokser spændingerne, og nu går Spillerforeningen ind i sagen. Det trækker op til den afgørende konflikt mellem fagforeningen og den tyske ejer.

08:45  

Dansk fodbold til salg (1:3)
Dansk fodbold til salg (1:3) Mens Jammerbugt FC går mod bunden af 1. division, så lander der jævnligt fly i Aalborg Lufthavn med nye spillere til klubben. Holdets tyske ejer, Klaus-Dieter Müller, er i fuld gang med at rulle sin plan ud, og holdleder Flemming kæmper med at holde styr på alle de udenlandske navne, som nu skal ind på holdkortet. Jonathan og mange hundrede tilhængere i Brøndby fornemmer, at nye udenlandske ejere er på vej til den klub, som de elsker ligeså højt som deres nærmeste familie. Og de går i aktion i sidste øjeblik i protest mod det utænkelige.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline En strejke i den amerikanske bilindustris fagforening markerer, at præsidentvalgkampen er skudt i gang. Biden og Trump er begge taget til hjertet af bilindustrien i denne uge for vinde den hvide arbejderklassevælgers stemme. Begge ønsker de at beskytte den amerikanske bilindustri, der er et symbol på hele landets økonomi. Men er vejen til amerikansk storhed gennem fagforeninger? og skal bilparken være grøn eller sort? Vi gør status på slaget om USAs fremtid.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - læsser jorden af
Hunden Ib - læsser jorden af

05:20  

Sultne bjørne - julemagi
Sultne bjørne - julemagi

05:25  

Ramasjang Mysteriet IV (1)
Ramasjang Mysteriet IV (1) I dagens program er der virkelig ballade i Ramasjang. Hr. Skæg har nemlig fået stjålet sin bogstavpasta! Heldigvis får Kristian hjælp af Misja til at opklare tyveriet. Mon de fanger skurken?

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Luk op Luk i - FLOV
Luk op Luk i - FLOV Hvornår har Katrine været mest flov? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være flov.

06:45  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:08  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (18)
Hey Duggee (18)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (18)
Vidundervovsen Vaffel (18)

08:25  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:20  

Curlingklubben på sabbatårsrejse 5:5 - Vi skal fodre nogle munke
Curlingklubben på sabbatårsrejse 5:5 - Vi skal fodre nogle munke Curlingklubbens forsømte sabbatårsrejse lakker mod enden, men Maria føler, hun mangler en nat på hostel for at få den fulde backpacker-oplevelse. Får Maria overtalt Christian til, det er en god idé? Hvad kan Curlingklubben egentlig bruge deres skræddersyede jakkesæt til? Og hvordan fodrer man en munk?

09:25  

Kontant: Mommy Makeover Mareridt
Kontant: Mommy Makeover Mareridt Hvert år tager mange danskere til udlandet for at få lavet en kosmetisk operation. Men det er langt fra altid, at en Mommy Makeover, Daddy Do Over eller Tummy Tuck forløber helt som planlagt. Danske læger oplever i stigende grad at skulle bruge kostbar tid på at rette op på skaderne hos de ulykkelige opererede. www.dr.dk/kontant

09:40  

Arkitektens sommerhus (4:6)
Arkitektens sommerhus (4:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Den norske arkitekt Marianne Borge tegner små, stilfulde sommerhuse helt ned til 15 kvadratmeter. Hun mener, at det ikke er husets størrelse, det kommer an på, men hvordan det er indrettet. Hendes sommerhuse minder om et designmøbel, hvor det er materialevalg, enkelthed, lys og lofthøjde, der giver den gode oplevelse.

10:10  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) John Taylor og Malin Persson ser frem mod næste sæson og laver en mægtig løgbeplantning i indergården. Der bliver også skovtur og et endegyldigt farvel til den gamle have på Torstens gård. Pernilla Månsson Colt laver en skovtursbuket, og Tareq Taylor byder på både søde og salte lækkerier. Og så er det endelig blevet tid til at give den nye have et passende navn.

10:35  

Min have IV (1:7)
Min have IV (1:7) Norsk haveserie fra 2020. (Hagen min) I Lillesand gør Trine og Knut haven klar til en ny sæson. Heidi lærer at lave kranse, Stine laver et tørrestativ, og Steinar viser os blåregn.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (25:25)
Antikkrejlerne XXIV (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:06  

Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde
Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde En myreløvelarve har gravet en fælde i strandsandet, så den kan få noget at spise. En myre falder i fælden og prøver at slippe væk. Men så begynder myreløvelarven at skyde med sand efter myren.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp
Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp En stor kronhjort brøler alt hvad han kan. Det gør han for at kalde på hunnerne. Men en anden kronhjort udfordrer ham, og de to kronhjorte går i kamp med deres store gevirer.

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Skorpion
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Skorpion Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget giftige skorpion. På sin rejse møder han nogle hellige og meget sultne krokodiller. Herefter har han held til at komme tæt på savannens ekstremt sky og aggressive skovbøfler.

09:25  

MikroMakkerne - Skolopender
MikroMakkerne - Skolopender MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag tager Amina og Abdallah ud i den mørke skov og ser nærmere på skolopenderen, der er lynhurtig og krigerisk. Og så opfinder de deres helt egen leg - skolopender-fodbold!

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:55  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3)
Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3) Hr. Skæg får travlt med at finde eksotiske danske dyr til en rig kvinde fra Uganda, som vil på Danish Safari. Hun elsker dyr, men dyr elsker ikke hende. Mon det lykkes for Hr. Skæg at finde et kæledyr til hende?

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at regnorme elsker at danse? Ta' med Lille Nørd på regnormejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde tusind regnorme.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - G
Skæg med bogstaver - G Afsnit G. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant G, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en guitar i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med G.

11:50  

Vilde venner II (4)
Vilde venner II (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. De skal sætte nye redekasser op til hasselmusen i skoven og indrette et fint bur til et par hjemløse ildere. Og så kommer de Vilde Venner på en spændende opgave i en mørk kælder.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020 - Frank og Fregatten
Bonderøven 2020 - Frank og Fregatten Det store mølleprojekt griber om sig. Udover det store håndværkersjak af gode venner, bliver der også brug for at involvere både Fregatten Jylland og Henrik fra motorsamlingen. Midt i det hele kommer der nye familiemedlemmer på gården.

12:45  

Nak & Æd - en edderfugl ved Vadehavet (1:10)
Nak & Æd - en edderfugl ved Vadehavet (1:10) Sæson 5 (2014). Det er november, og det er bidende koldt. Jørgen og Nikolaj er taget til Nationalpark Vadehavet for at nakke edderfugle. Men det er en udfordrende jagt, hvor de skal stå i iskoldt vand til livet i flere timer. Spørgsmålet er, om de kan klare strabadserne, eller de bliver nødt til at æde den sibiriske stør, som Jørgen har medbragt. www.facebook.com/nakogaed Sendt første gang 26.01.2015

13:30  

Hammerslag 2015 (1)
Hammerslag 2015 (1) Sæsonens første Hammerslags-program foregår i Smilets By, Aarhus. Her udfordres mæglerne med en lejlighed i den populære bydel, Frederiksbjerg. Derefter går turen til det nordvestlige Aarhus, hvor husene består af finske træhuse. Vi slutter aftenens udsendelse i den nye bydel på Aarhus Havn med udsigt over vand og skov. Vært: Christian Degn

14:20  

Kender du typen? 2016 (7)
Kender du typen? 2016 (7) I aftenens udsendelse skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har istandsat et 240 kvm loftsrum på Christianshavn. Hovedpersonen mener selv, man ikke kan sige noget om typen, der bosætter sig på Christianshavn, men livsstilseksperterne forsøger alligevel at spore sig ind på den kendte danskers navn ved at gå på opdagelse i de mange personlige ting, han omgiver sig med. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:30  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

12:47  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) John køber en rumraket - men ved en fejl er det Oldemor og dilleren, der ryger afsted til månen. Imens må John svare på, hvor lang den diller egentlig er.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet kvartfinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de pæne - men rå - Farfars Drenge køre imod de modige mexicanere fra Speedy Gonzales. Der bliver kamp til stregen, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en færge og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til semifinalerne?

12:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John skal passe Oldemors hund Buller, men det går galt, og John må kæmpe mod drabelige hajer for at få Buller hjem igen.

13:20  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

13:30  

Sofus (7)
Sofus (7) Sofus lander hos Samrat, der bor i Nepal. Samrat har fødselsdag og har inviteret alle sine bedste venner. Han venter og venter. Kommer de ikke snart? Han kigger efter dem og bliver nervøs for, om de har glemt festen. Alle kommer og har gaver med. Sofus har en særlig overraskelse til Samrat, og Sofus får også en farvelgave af Samrat, inden de skal sove.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

14:00  

Oda Omvendt II (6)
Oda Omvendt II (6) Oda Omvendt smider Balder ud hjemmefra - så nu må han sove nede i børnehaven. Balder bliver sur på Stine over, at hun laver papmaché i mere end 30 sekunder, og da Stines fædre slet ikke vil lytte til Balders snak om tidseffektivisering, hurtig-zapper Balder dem. Oda Omvendt laver en tidslomme med børnetid til Stine og hendes fædre - men Balder står klar med hurtig-zapperen.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

14:40  

Kika og Bob (24)
Kika og Bob (24) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Mord med dr. Blake V (3:8)
Mord med dr. Blake V (3:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En fransk kok bliver fundet myrdet og gemt i en fryser i en restaurant. Mistanken retter sig mod politimanden Bill Hobart. Kan Blake rense hans navn eller er Hobart skyldig i det brutale mord?

15:05  

Mord med dr. Blake V (4:8)
Mord med dr. Blake V (4:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En kontroversiel forfatter bliver fundet død og hendes søster bevidstløs i det, der ligner et selvmord. Blake bliver nødt til at gå på jagt i efter sandheden i Ballarat for at forstå hvordan og hvorfor kvinden døde.

16:05  

Mord med dr. Blake V (5:8)
Mord med dr. Blake V (5:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Blake bliver tilkaldt for at efterforske mordet på en pensioneret tømrer, over hvis lig sidder en ung mand smurt ind i blod.

17:05  

Jordemoderen VI (7)
Jordemoderen VI (7) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:55  

Antikduellen (9:12)
Antikduellen (9:12) Antikduellanterne Heine Bartsch og Helle Vilsbæk handler i Sønderborg. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Heine Bartsch, som har handlet med antikviteter i 40 år og til dagligt forpagter Gelskov Gods på Fyn, og Helle Vilsbæk, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood i København og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Sønderborg.

DR2

17:00  

Historiequizzen: Roskilde Domkirke
Historiequizzen: Roskilde Domkirke Adrian Hughes byder velkommen til en Religionsquiz fra Roskilde Domkirke. Her hvor historie, kristendom og kongerække forenes, skal deltagerne bl.a. gætte, om Christian 6. indførte pisk, hvis man talte under prædiken, og om Christian 4. lagde humle eller salmebøger ned til sin kone i graven. Aftenens deltagere er Trine Halle, Kåre Johannessen, Jakob Danneskiold-Samsøe og Hanne Fabricius.

17:28  

Alt forladt - Taarbæk fort
Alt forladt - Taarbæk fort Dansk dokumentar fra 2013 Et sted i Dyrehaven ligger et glemt og forladt militært fort, som ingen har været inde i over 40 år. Myterne fortæller, at fortet er fyldt med gamle militære køretøjer. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff udforsker forladte steder og fotograferer dem, men her er de nødt til at få hjælp af en rendegraver, fordi der skal graves otte meter ned for at finde indgangen. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 08.01.13

17:45  

Verdens smukkeste togrejser - Alaska
Verdens smukkeste togrejser - Alaska Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Anchorage til Fairbanks. Tag med på en luksuriøs sightseeingtur ombord på Denali Star, der går gennem USA's største stat. Ruten er en 573 km lang odyssé langs Knik-fjorden, Susitnafloden og over den fantastiske Hurricane Gulch-bro til Nordamerikas højeste bjerg, Denali. Undervejs oplever vi, hvordan birkesirup bliver lavet, og Nenanas jernbanehistorie, inden turen slutter i Fairbanks, porten til Alaskas store vildmark.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Er du Kylling?
Karlas Fantalastiske Klasse - Er du Kylling? Gorm og Karla konkurrerer om, hvem af dem der er modigst. Ingen af dem vil være en kylling.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder en kyllinge-tulipan + Vovserne stopper en ekstrem haj.

16:55  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Ildar vil gerne hænge på Heltenes væg, men kømper med at finde på en god heltegerning. Og Kine og Ener bruger en klonekanon til at stjæle kage på lærerværelset.

17:10  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Annas bamse, Panter, har været nysgerrig og er kommet til at røre ved en elledning, som stak ud af væggen i hendes garage. Bamselægen Sandra og Portør Ole kommer derfor hjem til Anna for at sikre sig, at Panter er okay. De tjekker blandt andet hjerterytmen ved hjælp af en EKG-måler og snakker om, hvordan hjertet fungerer.

17:25  

Kabam!
Kabam!

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

17:48  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

20:00  

Alle mod 1
Alle mod 1 En menneskelig domino-kæde, en 10-metervippe, et gigantisk huskespil og en kæmpe slikkepind. Det er blandt ingredienserne til aftenens Alle mod 1-eksperimenter, hvor Stephania og Joakim igen skal dele op til 100.000 kr. ud til aftenens aftenens deltager Danny eller en heldig seer.

DR2

18:30  

Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (6:6)
Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (6:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Dynasties: The Windsors) Windsorfamilien har i over hundrede år stået i spidsen for et monarki, der går næsten tusind år tilbage. Men nu nærmer Dronningen sig slutningen af sin regeringstid. Kan hun sikre, at monarkiet overlever?

19:15  

Husker du... 2009
Husker du... 2009 Dansk dokumentarserie fra 2015 I 2009 strømmer hele verden til Danmark for at finde en løsning på klimaforandringerne. I spidsen for det hele står statsminister Lars Løkke Rasmussen, der skal forsøge at lede forhandlingerne om den mest ambitiøse klimaaftale nogensinde. Det hele kulminerer med 13 dage i Bella Centret, hvor hele verden ser på, mens klimatopmødet ender i kaos. 2009 er også året, hvor en politimand kalder en demonstrant for perle, forsvaret bruger google translate til at oversætte en dansk krigsbog til arabisk, Medina hitter med sangen "Ensom", og i supermarkederne sælges der råddent kød. Sendt første gang 24.11.2015

20:00  

A Most Wanted Man
A Most Wanted Man Britisk-tysk thriller fra 2014. En ung tjetjener, Karpov, dukker op i Hamborg. Han vækker både den tyske og den amerikanske efterretningstjenestes interesse - for er han et uskyldigt torturoffer eller en terrorist, der ønsker kontakt med islamistiske celler? Den tyske efterretningsmand Bachmann ser ham som en chance for at fange en større fisk, men hans kollega Mohr ønsker at anholde Karpov med det samme. Medvirkende: Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Willem Dafoe m.fl. Instruktion: Anton Corbijn.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Dan Danny McFælde fanger en silverback gorilla, bliver Emma nødt til at lære at styre sin vrede for at kunne hjælpe sit team med at redde den.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (1)
Svampebob Firkant VIII (1) Ulykker sker + Den anden Patrick

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington
Paddington

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Isbjørnen Norm og kejserskatten
Isbjørnen Norm og kejserskatten Da Norm og hans venner gør sig klar til at fejre hans farfars bryllup, er der problemer i De Tågede Bjerge. Der møder Norm arkæologen Jin og får at vide, at en uvurderlig kinesisk skat er blevet stjålet af Dexter, Jins gamle partner.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Spionernes bro
Spionernes bro Amerikansk thriller fra 2015. (Bridge of Spies) I 1950'erne kastes advokaten James Donovan hovedkulds ind i den kolde krig, da han bliver bedt om at forsvare en sovjetisk spion, der risikerer dødsstraf i USA. Nogle år senere bliver et amerikansk spionfly skudt ned over russisk jord. Piloten tages til fange og idømmes ti års fængsel. Donovan får den næsten umulige opgave at forhandle sig frem til at få piloten løsladt. Medvirkende: Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda m.fl. Instruktion: Steven Spielberg.

23:40  

Drive
Drive Amerikansk thriller fra 2011. Den mystiske Driver er stuntmand i Hollywood om dagen, og om natten hyres han til at køre flugtbiler under brutale røverier. Han er en enspænder, men forelsker sig alligevel i sin smukke nabo Irene, som har problemer med sin forbryderiske mand. Driver tager et job, som skal skaffe penge til at hjælpe Irene, men kuppet går galt. Nu må Driver kæmpe for den kvinde, han elsker, og for sit eget liv. Medvirkende: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Oscar Isaac m.fl. Instruktion: Nicolas Winding Refn.

DR2

21:54  

Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren?
Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren? Har du bidt mærke i, at utroligt mange går og snotter, snøfter og nyser omkring dig lige nu? Den er god nok - flere af os er syge om vinteren. Men hvorfor presser vintervejret vores immunforsvar?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Debatten: Skal vi arbejde mere?
Debatten: Skal vi arbejde mere? "Hvis ikke vi holder fast i vores stærke arbejdsmoral. Ja, så holder vores velfærdsmodel ikke." Det sagde Mette Frederiksen på Socialdemokratiets årsmøde i weekenden. Skal danskerne arbejde mere? Eller skal vi i fremtiden gå efter en kortere arbejdsuge? Vært: Clement Kjersgaard.

23:15  

JFK
JFK Amerikansk storfilm fra 1992. Drabet på præsident Kennedy står stadig som en af det 20. århundredes mest chokerende begivenheder, og den fulde sammenhæng står endnu ikke klart. Kevin Costner spiller juristen Jim Garrison, som begynder at udforske drabet og udvikler en teori om en sammensværgelse, der peger på højrekræfter i det amerikanske samfund som bagmænd for ugerningen. Medvirkende: Kevin Costner, Gary Oldman, Sissy Spacek, Tommy Lee Jones m.fl. Instruktion: Oliver Stone.

23:15  

Destroyer
Destroyer Amerikansk thriller fra 2018. Som ung betjent infiltrerede Erin Bell en kriminel bande i den californiske ørken - en opgave, som fik tragisk udgang og ødelagde hendes liv. Da bandens leder efter mange år dukker op igen, tvinges Erin til at opsøge de tilbageværende medlemmer og se fortidens dæmoner i øjnene. Medvirkende: Nicole Kidman, Sebastian Stan, Toby Kebbell m.fl. Instruktion: Karyn Kusama.

TVR

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:15  

Beck: Dit eget blod
Beck: Dit eget blod Svensk krimi fra 2018. (Beck - Ditt eget blod) I Jordan mishandles en mand ihjel. I Stockholm forsvinder en ung kvinde på vej hjem fra arbejde. To hændelser, som viser sig at være forbundne. Martin Beck har sagt op, så det er Steinar Hovland, der leder eftersøgningen af kvinden. Men Beck drages ind i sagen, da han siger ja til at hjælpe poli-tiets efterretningstjeneste med at efterforske en formodet terrorist. Snart bliver det et kapløb med tiden at forhindre en katastrofe.

02:50  

Mord med dr. Blake IV (3:8)
Mord med dr. Blake IV (3:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

02:50  

Mord med dr. Blake IV (4:8)
Mord med dr. Blake IV (4:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

03:50  

Mord med dr. Blake IV (5:8)
Mord med dr. Blake IV (5:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

01:10  

Smerte og ære
Smerte og ære Oscarnomineret spansk drama fra 2019. (Dolor y gloria) Den succesfulde filminstruktør Salvador Mallo plages af fysiske lidelser og en følelse af tomhed. I et forsøg på at genvinde sin fortid mindes han sin barndom i 1960'ernes Valencia, sin viljestærke mor, sin første kærlighed i 80'ernes Madrid og et smertefuldt brud. Filmen er sidste del af trilogien, der omfatter Begærets lov og Dårlig dannelse. Medvirkende: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Asier Etxeandia, m.fl. Instruktion: Pedro Almodóvar.

03:00  

Stockholm
Stockholm Canadisk komediedrama fra 2018. En dag i 1973 røver Lars Nystrom Kreditbanken i Stockholm. I banken tager han gidsler i håb om at få udleveret en million dollars, få sin ven Gunnar løsladt fra fængslet og køre derfra i en sej flugtbil. Men politiet vil ikke forhandle, og timer bliver til dage. Et af gidslerne, Bianca, fatter sympati for Lars, da hun opdager, at han inderst inde er et godt menneske. En følelsesmæssig forbindelse, der gav navn til fænomenet "Stockholmsyndromet". Medvirkende: Ethan Hawke, Noomi Rapace, Mark Strong m.fl. Instruktion: Robert Budreau.

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, MORSOE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0929121803